Over ons

content image

Linda Struijk

"Ik ben Linda Struijk, sinds 2011 eigenaresse van Le Salon. Hiervoor heb ik negen jaar voor de vorige eigenaar Sylvia Trumpie gewerkt. Ik ben schoonheidsspecialiste en pedicure, ook heb ik de voortgezette opleiding schoonheidsverzorging gedaan waaronder de specialisaties acné en defintief ontharen. Sinds 2012 ben ik ook examinator voor de schoonheidsopleiding en dat doe ik met veel plezier. In de salon verricht ik alle behandelingen en ben ik vooral bezig met huidverbetering. Ook ben ik gespecialiseerd in Permanente make-up waardoor u altijd prachtige wenkbrauwen, eye liner of glossy lips heeft. Ik ben altijd aanwezig op maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en op aanvraag de avonden. Kom gezellig langs en ik en mijn team zorgen ervoor dat u weer stralend en volkomen ontspannen de deur uit gaat. Graag tot ziens bij Le Salon!"

content image

Samantha Kooyman

"Ik ben Samantha. Ik ben niet alleen schoonheidsspecialiste maar ook Pedicure en Wellness medewerker. Hierdoor ben ik ook inzetbaar voor Pedicure- en diverse lichaamsbehandelingen. Ook ben ik degene in de salon die de Wimperextensions zet. Weken lang prachtige wimpers, en zo (bijna) geen make-up meer hoeven te gebruiken! Wat dat betreft ben ik erg allround in mijn vak en dat maakt het voor mij ontzettend leuk. Vanaf begin 2012 werk ik bij Le salon met heel veel plezier. Ik ben te vinden in de salon op dinsdag t/m zaterdag. Ik sta graag voor u klaar."

content image

Yvonne Plomp

 

“Ik ben Yvonne, ik werk in de salon als schoonheidsspecialiste. Ik heb hiervoor eerst een jaar stage gelopen bij Le salon en nu  ik afgestuurd ben mag ik er met veel plezier werken! Ik vind het schoonheidsvak erg leuk en mijn doel is om mensen altijd blij en tevreden de deur uit te laten lopen. Ik ben aanwezig op de dinsdag en de woensdag. Ik hoop u snel te zien bij Le Salon!"