Nieuws

Heropening per 3 maart:

Per 3 maart mogen wij weer open! Wij hopen jullie allemaal weer snel te zien!

Lieve klanten van Le Salon,

Helaas moeten wij door de corona maatregelen langer onze deuren sluiten. Waarschijnlijk tot en met 9 februari 2021, maar dat is nog niet zeker. Heeft u producten of een cadeaubon nodig? Laat het ons weten! Whatsapp ons op nummer 0657678901 en wij zorgen dat het bij u wordt bezorgd!  Wij houden jullie op de hoogte en hopen iedereen snel weer te zien!

Liefs Team Le Salon

Lieve klanten van Le Salon,

Helaas moeten wij door de corona maatregelen wederom tijdelijk onze deuren sluiten. Waarschijnlijk tot 19 januari maar dat is nog niet zeker. Heeft u producten, een kerstcadeau of een cadeaubon nodig? Laat het ons weten! Whatsapp ons op nummer 0657678901 en wij zorgen dat het op tijd bij u wordt bezorgd! Alvast bedankt voor een raar maar mooi jaar waarin we al onze klanten extra zijn gaan waarderen, mede om jullie onvoorwaardelijke steun in deze moeilijke tijden. Wij houden jullie op de hoogte en hopen iedereen snel weer te zien! Alvast hele fijne feestdagen en graag tot volgend jaar! Blijf gezond!

 

Liefs Team Le Salon

. Voor babor producten kunt u eventueel ook gebruik maken van onze persoonlijke webshop: https://nl.babor.com/go/nl/488430/shop/

 

Lieve klanten van Le Salon,

Gisteravond is bekend geworden dat de maatregelen omtrent het corona virus verleng worden tot minstens 28 april. Tot die tijd zullen wij dus ook gesloten moeten blijven voor behandelingen. Wij missen onze klanten en het werk in de salon enorm, maar begrijpen ook dat de maatregelen nodig zijn. De komende weken zullen wij dan ook besteden aan het opfrissen van de salon met een vers likje verf etc. Zodat we u weer in een stralende salon kunnen ontvangen zodra de omstandigheden dat toelaten. Ook zullen we in de loop van de week wat filmpjes plaatsen op onze social media, met tips en trics om deze tijd een beetje beeldig door te komen ;) Voor de producten voor thuis geldt nog steeds: app ons (0657658901) en wij zorgen dat ze bij jou thuis worden gebracht! Voor Babor kun je ook terecht bij onze webshop.

Wij hopen jullie snel weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen!

 

Liefs Team Le Salon

Lieve klanten van Le Salon,

Met pijn in ons hart moeten wij voorlopig sluiten. Helaas mogen wij vanaf heden tot en met minstens 6 april geen behandelingen uitvoeren. Alle klanten die in deze periode een afspraak hebben staan zullen door ons worden benaderd om deze te verplaatsen. Voor uw productaankopen verwijzen wij u graag naar onze Babor webshop https://nl.babor.com/go/nl/488430/shop/ of u kunt ons een Whattsapp bericht sturen met uw bestelling op nummer 0657678901. Wij proberen dan binnen onze mogelijkheden de producten zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Hopelijk tot snel in goede gezondheid!

Heel veel liefs,

Team Le Salon

Lieve klanten van Le Salon,

Even een corona update vanuit ons. Voorlopig zijn wij gewoon open. Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn en voorgeschreven zijn. Tijdens de behandelingen zullen wij mondkapjes dragen en waar mogelijk handschoenen. Alle afspraken kunnen gewoon doorgaan mits u geen gezondheidsklachten heeft. In het geval dat u of uw directe omgeving gezondheidsklachten ervaart verzoeken wij u de afspraak te verplaatsen. Uiteraard worden hier geen kosten voor in rekening gebracht. We zien u graag gezond bij ons in de salon :)

Heel veel liefs,

Team Le Salon

Vanaf 3 maart mogen jullie weer bij ons komen,  wij hebben er zin in!

Lieve klanten van Le salon,

Helaas moeten wij ivm de nieuwe corona maatregelen wederom tijdelijk onze deuren sluiten tot waarschijnlijk 19 januari 2021. Zoals u in de vorige lockdown van ons gewend bent kunnen er ook nu producten worden besteld.  Wij komen deze dan graag thuisbezorgen! Hopelijk zien we iedereen snel en gezond weer terug ???? Liefs, Team Le Salon 

Met trots mogen wij u mede delen dat wij het certificaat voor Excellence Instituut van Babor hebben mogen ontvangen.
Dit certificaat is het hoogst haalbare normering met maar liefst vijf sterren.
Wij mogen dan ook zeggen dat onze salon voor:
- Hoogwaardige producten
- Hoogstaande product kennis
- Hoogstaande cosmetische vakmanschap 
- Hoogstaande professionele ambiance. 

U kunt dan ook de bokaal zien schitteren op onze balie. 

Black Friday Sale.

Op Vrijdag 24 November en Zaterdag 25 November zullen wij uitpakken met aantrekkelijke kortingen!


Zo kunt u producten bij ons kopen met aantrekkelijke kortingen zodat u zich alvast klaar kan maken voor de aankomende feestdagen.

Wij zullen de volgende kortingen hanteren.
Babor: 20% korting op het gehele assortiment.
Carita: 15% korting op het gehele assortiment.
Valmont: 15% korting op het gehele assortiment.
Alessandro: 20% korting op het gehele assortiment. 

 

Komt u ook gezellig langs en profiteer alleen dit weekend van deze aantrekkelijke kortingen!

Tot ziens,
Bij Le Salon.

 

Permanente make-up. Wat is dat nou eigenlijk en hoe gaat dit allemaal in zijn werk?
Hieronder een kleine uitleg over de behandeling. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Begin van de behandeling.

Wij starten de behandelingen met een intake om duidelijk te hebben wat uw wensen zijn. Hierna zullen wij het voortekenen zodat u een goed beeld krijgt wat wij van plan zijn. Vervolgens zullen wij met de Permanente make up beginnen. Na de behandeling kunt u na ongeveer 6 weken terug komen voor een bijwerking. Deze bijwerking zit al bij de prijs inbegrepen.
De pigmenten zullen één jaar tot ander half jaar prachtig blijven en zullen daarna bijgewerkt moete worden. Bijwerken zal 1/3 van de volle prijs bedragen.

Wat is permanente make up?
Bij permanente make up zullen wij pigmenten in de huid brengen die een gedurende tijd blijven zitten. De meest voorkomende behandelingen zijn wenkbrauwen, lipliner en eyeliner.

Is permanente make up aanbrengen pijnlijk?
Alle mensen ervaren dit verschillend. De behandeling is niet pijnvrij maar zal goed te doen zijn.

Wanneer kies je voor permanente make up?
Permanente make up is vooral heel erg makkelijk. U word in de ochtend wakker en hoeft niet meer te denken aan uw make up. Het zit altijd goed en u heeft dus minder tijd nodig in de ochtend om u klaar te maken.

Maar denk t u ook eens aan wanneer u bijvoorbeeld altijd een bril draagt maar wel een eye liner wilt tekenen. Dat kan best wel lastig zijn.
Wanneer u veel sport en bang bent dat uw make-up zal uitlopen tijdens uw work-out.
Wanneer u te maken heeft met een bepaalde ziekte waardoor uw haartjes zijn verdwenen.
Of wanneer u vroeger te veel haartjes heeft weg geepileerd bij de wenkbrauwen en deze nu net even te dun zijn geworden voor een mooie volle wenkbrauw. Ook dit kunnen wij weer mooi opvullen en verfraaien.

Hoe word de permanente make up aangebracht?
Wij zullen hele dunne steriele naaldmodules gebruiken en pigmenten. De naaldmodules zijn er in verschillende varianten waardoor we verschillende technieken kunnen toepassen. Deze zullen altijd steriel zijn en dus ook maar één keer gebruikt worden. De pigmenten zijn er ook in verschillende varianten zodat we deze goed kunnen aanpassen aan de huid en uw wensen.

Hoe moet u de huid verzorgen nadat de permanente make up is aangebracht.
Belangrijk is dat u niet vol in de zon gaat de komende dagen. De behandelde huid is namelijk erg gevoelig voor zonlicht. Gebruik daarom dus altijd een SPF 50.
De eerste paar dagen mag de huid ook niet heel nat worden gemaakt. Wanneer de huid wel vochtig is kunt u het droog deppen met een tissue of schone handdoek.
Verder is het belangrijk dat u niet aan de behandelde huid gaat zitten. Ook niet wanneer dit wellicht jeukt. U krijgt van ons een speciale creme mee die de huid soepel en zacht zal houden gedurende hetgenezingsproces.

Waarmee moet u rekening houden?
Ten eerste is het verstandig om een dag van te voren geen alcohol meer te drinken. Ook raden wij af om aspirine of ibuprofen ingenomen te hebben. Hierdoor is namelijk het bloed verdunt en kan het zo zijn dat de huid eerder zal gaan bloeden.

Hoe ziet de 1e behandeling eruit.
We beginnen de behandeling met een Informed Consent in te vullen met u. Dit houd in dat we kijken of er mogelijke contra indicaties zijn. Wanneer dit niet het geval is kunnen we beginnen met de behandeling.
Met de eerste behandeling zullen wij alles doornemen wat er van belang is. Denk aan wat u precies allemaal wenst, de vorm en de kleur. Ook zullen we u uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen met de permanente make up. Wellicht heeft u zelf nog vragen wat u wilt stellen.
Wanneer alles duidelijk is afgesproken kunnen wij beginnen met de behandeling.
Wanneer u voor uw wenkbrauwen komt zullen wij eerst het model tekenen op uw huid. Hierdoor kunnen wij goed kijken naar uw wensen. Wanneer u helemaal tevreden bent met het getekende model zullen wij beginnen met de behandeling. Wanneer we klaar zijn met de permanente make up kan het gebied een beetje gezwollen zijn. Dit is volkomen normaal en zal gedurende dag afnemen.

Bent u meteen klaar na 1 behandeling?
Na ongeveer 6 weken zal de huid hersteld zijn. Maar na ongeveer 5 dagen na de eerste behandeling zult u zien dat uw huid hersteld en er kleine korstjes vanaf komen. Dit zal bij de een erger zijn dan bij de andere. Het kan zo zijn dat tijdens het herstellen de pigmenten een beetje loslaten. Daarom plannen we altijd een tweede behandeling in. Deze zit ook bij de prijs inbegrepen. Ook kijken wij bij de tweede afspraak of alles naar wens is ofdat wij nog dingen kunnen aanpassen voor u.
 

Hoe word de kleur gekozen?
Bij het kiezen van de juiste kleur gaan wij met verschillende factoren rekening houden. Dit zijn bijvoorbeeld; de ondertoon van de huid, de kleur ogen en uw wensen. De kleur zullen wij altijd met u bespreken.

Is permanente make up te vergelijken met een tatoeage?
Wanneer wij permanente make up aanbrengen zullen wij in de tweede huidlaag de pigmenten aanbrengen met een naaldje. Een tatoeage gaat veel dieper dan dit. Daardoor blijft een tatoeage ook voor altijd in de huid zitten en zullen de pigmenten van de permanente make up geleidelijk vervagen.

Kan er worden verdoofd tijdens de behandeling.
Er kan worden verdoofd met een creme, vraag naar de mogelijkheden.
 

Wij zijn genomineerd voor de beautysalon top 100! Wij zouden het heel leuk vinden als je op ons stemt, alvast bedankt! Als je op de link hieronder klikt ga je automatisch naar onze stemlink.  http://www.beautysalontop100.nl/nomination/421