Over ons

Linda Struijk

"Ik ben Linda Struijk, sinds 2011 eigenaresse van Le Salon. Hiervoor heb ik negen jaar voor de vorige eigenaar Sylvia Trumpie gewerkt. Ik ben schoonheidsspecialiste en pedicure, ook heb ik de voortgezette opleiding schoonheidsverzorging gedaan waaronder de specialisaties acné en defintief ontharen. Sinds 2012 ben ik ook examinator voor de schoonheidsopleiding en dat doe ik met veel plezier. In de salon verricht ik alle behandelingen en ben ik vooral bezig met huidverbetering. Ook ben ik gespecialiseerd in Permanente make-up waardoor u altijd prachtige wenkbrauwen, eye liner of glossy lips heeft. Ik ben altijd aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en op aanvraag de avonden. Kom gezellig langs en ik en mijn team zorgen ervoor dat u weer stralend en volkomen ontspannen de deur uit gaat. Graag tot ziens bij Le Salon!"

Yvonne Plomp

“Ik ben Yvonne, ik werk sinds 2017 in de salon als schoonheidsspecialiste en pedicure.

Ik heb mijn diploma als schoonheidsspecialiste en pedicure behaald, naast dat bezit ik ook de specialisatie acné. 

Ik vind het schoonheidsvak erg leuk en mijn doel is om mensen altijd blij, tevreden en relaxt de deur uit te laten lopen! Ik ben aanwezig van dinsdag tot en met zaterdag.

Ik hoop u snel te zien bij Le Salon!"

Femke Hoogendoorn

 

"Ik ben Femke, in juni 2021 ben ik gaan werken bij Le Salon. Waar ik enorm blij mee ben dat ik bij hen in het team mag werken. Naast mijn diploma als schoonheidsspecialiste ben ik ook pedicure. Momenteel ben ik bezig mij te specialiseren in acné behandelingen.
Ik houd ervan en streef ernaar de klanten een vertrouwd en ontspannen gevoel bij mij te geven.

Ik hoop dat ik u mag ontmoeten bij Le Salon."